Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eelco Damen Zorgmanager van het Jaar 2007

Eelco Damen heeft bij zijn onderscheiding als nieuwe Zorgmanager van het Jaar op vrijdag 19 januari 2007 de ZorgVisie Excellence Trofee ontvangen uit handen van minister Hans Hoogervorst van Volksgezondheid. Damen is voorzitter van de raad van bestuur Cordaan in Amsterdam. Cordaan is de eerste intersectorale organisatie die zowel ouderenzorg, gehandicaptenzorg als geestelijke gezondheidszorg aanbiedt.
Eelco Damen Zorgmanager van het Jaar 2007

De jury roemt Damen bij monde van de juryvoorzitter Ruud Lapré om zijn vernieuwend leiderschap (video). “De heer Damen denkt en handelt consequent vanuit zijn organisatievisie. Deze visie vertaalt hij naar concrete keuzes. Als hij dat nodig vindt, zoekt Damen expliciet weerstand op. Hij gaat daarbij niet zozeer intuïtief te werk maar beargumenteert zijn keuzes en werkwijzen.”
Lof der jury is er ook voor beide andere genomineerden, Herman Blom van Thuiszorg De Friese Wouden in Drachten en Jos Dijkers van VieCurie in Venlo. Niettemin vissen zij tijdens de ZorgVisie Dinner Conference in het ING House in Amsterdam achter het net.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.