Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Eerste Kamer accepteert Jeugdwet

Mark van Dorresteijn
De Eerste Kamer heeft vanmiddag de Jeugdwet geaccepteerd na een hoofdelijke stemming. 45 senatoren stemden voor, 22 tegen. De fracties SGP, Christen Unie, D66, CDA, PvdA en VVD stemden in met de wet.
Eerste Kamer accepteert Jeugdwet
Foto: Lex van Lieshout - ANP
Premium

De partijen betuigen vooral hun

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Allemaal mooi uitgedacht
   De pgb huishoudelijke hulp in zuidhorn is betaald op 28-01-2014 foutje dus.en rente trekken dus
   Er is op grote schaal inkomensafhankelijke bijdragen gevraagt voor bijv. scootmobiel en alle hulpmoiddelen bij mij als ambassadeur bekend in vele gemeente
   Ook lees ik op verschillende gemeente site,s dat men geld wat ipv wtcg enz opgepot gaat worden en niet voor de doel groep besteedgaat worden.
   Ja gemeente moet de kamer schriftelijk bevestigen hoe ze compenseren maar dat gaat niet gebeuren.Uitsluitingen van vervoers pas of inleveren het hek is van de dam.
   En er zullen vele rechtzaken volgen,Scootmobiels soms te oud maar ze krijgen geen nieuwe dus zeggen ze koop er zelf maar een.
   Ik heb een adres van een man in een verzorgings huis die veelmoet bijbetalen terwijl hij er recht op heeft ,,zo ook zijn scootmobiel.
   Maar er moet echt hoognodig controlle komen op? Zorgkantoren?

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.