Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Else Bos vervangt Martin van Rijn bij PGGM

Mark van Dorresteijn
Else Bos is per 5 november benoemd tot plaatsvervangend directeur bij pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. Zij vervangt Martin van Rijn, die een nieuwe functie als staatssecretaris van VWS heeft.
Else Bos vervangt Martin van Rijn bij PGGM

Bos kwam in 2002 in dienst bij PGGM als Chief Operations Officer Investments waarna zij in 2005 lid werd van het executive committee als CEO Investments. In 2010 werd zij benoemd tot Chief Institutional Business en plaatsvervangend CEO van PGGM.

Opvolging

Volgens Herman de Boon, voorzitter van de raad van commissarissen van PGGM is Bos een prima opvolger. ‘Uiteraard is het voor ons een gemis om Martin van Rijn te zien vertrekken. We zijn er evenwel van overtuigd dat zijn toegevoegde waarde ook in Den Haag zal blijken. Else Bos heeft ruime ervaring in de financiële wereld en in de pensioensector en kent de organisatie goed. Zij zal de ingezette koers voortzetten en de belangen van PGGM op professionele wijze behartigen.’

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: PGGM )

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.