Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Emile Lohman voorzitter raad van commissarissen Focus Cura

Sarah Berends
Focus Cura Zorginnovatie heeft Emile Lohman (voorzitter), Wim de Weijer en Dick Herfst per 2014 in de raad van commissarissen benoemd.
Emile Lohman voorzitter raad van commissarissen Focus Cura
Foto: Emile Lohman

Emile Lohman is voormalig voorzitter van het OLVG en Radboudumc. Daarvoor was hij actief in de retail en bij de publieke omroep. Momenteel vervult Lohman diverse adviesrollen en is hij voorzitter van de raad van commissarissen bij de Arbo Unie en het Integraal Kankercentrum Nederland IKNL. Lohman zit tevens in de raad van toezicht bij Cordaan, raad van beheer bij Pantar en in het bestuur bij Vereniging Relief.

Wim de Weijer

Wim de Weijer is voormalig bestuurder van Espria/Evean.  Momenteel is hij actief als commissaris bij onder meer pensioenverzekeraar PGGM, ADG/TSN, Top-Care, De Friesland Zorgverzekeraar/FBTO en Medux. De Weijer is tevens lid van de raad van advies van de Nederlandse Zorgautoriteit en adviseur van NPM Capital.

Dick Herfst

Dick Herfst is voorzitter van de raad van bestuur van ZZG zorggroep.

Focus Cura

In samenwerking met zorgorganisaties is de missie van Focus Cura om de kloof tussen zorg en technologie overbruggen. Focus Cura ontwikkelt diensten die ouderen, chronisch zieken en mensen met een handicap in staat stellen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.