Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Engelse miljoenendeal brengt potentie pgo tot wasdom

Redacteur Zorgmanagement
Waar pgo-aanbieders in Nederland mondjesmaat nieuwe aansluitingen bij elkaar scharrelen, treedt in Groot-Brittanië zoetjesaan de wet van de grote getallen in werking. Dankzij een overeenkomst met de gemeente Londen springt het potentiële gebruikersaantal van preferred provider Patients Know Best (PKB) van 12 miljoen naar 20 miljoen. ‘Met zulke aantallen kunnen we eindelijk laten zien dat een pgo op schaal werkt’, zegt voorzitter Richard Smith van de raad van commissarissen.
Pgo.jpg
Foto: santiago silver/stock.adobe.com
Premium

Met een potentieel bereik van

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Trots op deze prestatie van onze Britse collega’s. Hopelijk een stimulans voor ieder die een rol speelt bij het introduceren van PGO’s in ons land. CarePoint is marketiung- en salespartner van PKB voor Nederland en Duitsland en daarom bespreken we vaak de verschillen en de overenkomsten tussen de Britse en Nederlandse aanpak. Daardoor leren we veel van elkaar. Onder andere dat er meer overeenkomsten zij dan verschillen. Ede, 24/03/2021 Jan van der Beek

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.