Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Esther Talboom-Kamp nieuw lid raad van bestuur Saltro

Mark van Dorresteijn
Esther Talboom-Kamp is per 1 februari 2011 benoemd tot lid van de raad van bestuur van diagnostisch centrum Saltro in Utrecht. Talboom volgt Bernard Frijling op die per oktober Saltro heeft verlaten. Dat meldt de raad van toezicht.
Esther Talboom-Kamp nieuw lid raad van bestuur Saltro

Esther Talboom heeft tien jaar ervaring als huisarts, waarvan de laatste negen jaar bij Gezondheidscentrum Beverwaard. Ze heeft in haar loopbaan veel bestuurlijke ervaring opgedaan, onder andere als medisch manager bij Stichting Boog. Vanaf 2008 is Talboom medisch directeur bij Diagnostiek voor U, voorheen Diagnostisch Centrum ’s-Hertogenbosch (DHC) en Diagnostisch Centrum Eindhoven (DCE) van Synergos.

Talent van het Jaar 2010

In 2010 werd Talboom-Kamp door Zorgvisie uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Mede dankzij het schrijven van een boek over zorggroepen, waarin zij een strategisch model ontwikkeld heeft voor toekomstscenario’s in de zorg, heeft Talboom haar sporen verdiend en is ze dit jaar gekozen tot Talent van het Jaar. “Ze valt op doordat ze uitstekend in staat is om met haar ervaring als huisarts de managementfunctie te vervullen”, aldus juryvoorzitter Martin van Rijn (bestuursvoorzitter PGGM). De jury roemde haar tevens om haar brede leiderschapskwaliteiten. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Esther Talboom-Kamp Talent van het Jaar

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.