Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Evelyn Finnema in raad van toezicht IJsselheem

Redacteur Zorgvisie
Evelyn Finnema is toegetreden tot de raad van toezicht van ouderenzorgorganisatie IJsselheem. Ze zit daar namens de cliënten en heeft de portefeuille kwaliteit toegewezen gekregen, meldt het woonzorgconcern.
Boardroom - iStock - 400.jpg
Foto: iStock

Finnema is naast toezichthouder ook lector Wonen, welzijn en zorg op hoge leeftijd aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ze is haar carrière in de zorg begonnen als verpleegkundige en was daarnaast onderzoeker bij verschillende universiteiten en hogescholen, manager bij een thuiszorgorganisatie en directeur van een ggz-aanbieder.

IJsselheem telt 2400 medewerkers en 1500 vrijwilligers in de regio’s Kampen, Zwolle en Zwartewaterland en biedt intramurale zorg, thuiszorg, dagbehandeling en revalidatie. De organisatie kwam vorig jaar op de zwarte lijst van de IGZ te staan, maar werd daar enkele maanden later vanaf gehaald.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.