Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Evelyn Lindeman in bestuur MST

Aafje Thuiszorg bestuurder Evelyn Lindeman (54) treedt per 1 november toe tot de raad van bestuur van Medisch Spectrum Twente in Enschede. Dat meldt regionaal dagblad Tubantia.
Evelyn Lindeman in bestuur MST

Lindemans wordt volgens Tubantia verantwoordelijk voor de portefeuille Financiën, ICT en Facilitair Bedrijf. Samen met voorzitter Bas Leerink en Jan den Boon vormt zij de raad van bestuur.

Aafje Thuiszorg

Lindeman is momenteel werkzaam als vice-voorzitter van de raad van bestuur van Aafje Thuiszorg huizen en zorghotels, één van de grootste zorginstellingen in Rotterdam en omstreken. Daarvoor werkte zij onder meer als financieel bestuurder bij de Gemeente Amsterdam en maakte ze deel uit van het directieteam van AEGON Leven. Vanuit deze laatstgenoemde rol was zij verantwoordelijk voor het ICT beleid van AEGON Nederland. Gert Jan Beimers, huidig lid raad van bestuur ad interim, blijft tot 1 januari 2015 om de continuïteit van het ingezette financiële beleid veilig te stellen en de begroting voor 2015 af te ronden.

‘De ervaring van mevrouw Lindeman op de terreinen van financiën en ICT zijn potentieel van grote waarde voor MST. Haar expertises passen uitstekend bij de ontwikkeling van ons ziekenhuis naar de nieuwbouw en een nieuwe ICT-omgeving.’ aldus prof. Dr. Frans van Vught, voorzitter van de raad van toezicht.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.