Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ferry Breedveld versterkt bestuur LNAZ

Mark van Dorresteijn
Ferry Breedveld is per 1 mei 2013 toegetreden tot het dagelijkse bestuur van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ).
Ferry Breedveld versterkt bestuur LNAZ
Foto: LNAZ

Breedveld is verder lid raad van bestuur Leids Universitair Medisch Centrum en voorzitter van het NFU-consortium Kwaliteit van Zorg. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van kwaliteitsverbeteringen van zorg. Naast zijn taken als lid van het dagelijks bestuur gaat hij zich in het bijzonder richten op Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO). Hij neemt het voorzitterschap van de OTO Stuurgroep over van Miša Džoljić. Džoljić  vertrok in oktober naar Nyenrode Business Universiteit maar bleef de afgelopen periode nog lid van het dagelijks bestuur, mede om het Kwaliteitskader Crisisbeheersing en OTO af te ronden. Daarnaast gaat Breedveld zich in het bijzonder richten op het project Ketenbrede Kwaliteitsindicatoren Acute Zorgketens. In dit project worden indicatoren ontwikkeld voor het handelen van afzonderlijke ketenpartners en voor de samenwerking en overdracht tussen de ketenpartners waardoor het mogelijk is de inrichting van de acute zorg voor de patiënt verder te optimaliseren.

LNAZ

Het dagelijks bestuur van LNAZ bestaat naast Ferry Breedveld uit Bart Berden, lid raad van bestuur van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg en Jos Aartsen, lid raad van bestuur van het UMC Groningen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.