Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Fieke van Deutekom bestuurder Kalorama

Fieke van Deutekom is vanaf 1 februari 2016. de nieuwe bestuurder van Kalorama. Zij volgt hiermee mevrouw Mr. Marianne Straks op.
Fieke van Deutekom bestuurder Kalorama

Van Deutekom is momenteel werkzaam als bestuurder van Sint Jozef Wonen en Zorg in het Limburgse Meijel. Sint Jozef Wonen en Zorg is een zorgaanbieder binnen de ouderenzorg die zich richt  op Verzorging, Verpleging én Thuiszorg. Bij Sint Jozef Wonen en Zorg staan de cliënten en hun persoonlijke situatie altijd centraal. Er wordt gewerkt en gedacht in oplossingen die passen bij de hulpvraag die de cliënt stelt. Een uitgangspunt dat ook volledig binnen Kalorama past.

Kalorama

Stichting Kalorama biedt met ruim 700 medewerkers en 350 vrijwilligers zorg aan bijna 500 cliënten. Dat zijn mensen die een visuele en auditieve beperking hebben, revalideren, chronisch lichamelijk ziek of dement zijn, dagbehandeling krijgen of zich in de laatste levensfase bevinden.

Personalia

Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.