Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Financiering nieuwbouw Reinier de Graaf rond

Mark van Dorresteijn
Het Reinier de Graaf ziekenhuis heeft de financieringsofferte voor nieuwbouw aan de Reinier de Graafweg in Delft getekend. Een consortium van banken is bereid om onder voorwaarden de benodigde financiën te verstrekken.
Financiering nieuwbouw Reinier de Graaf rond

Bestuursvoorzitter Jaap van den Heuvel laat weten dat hij blij is met de financiering van de ING, Rabobank en de Bank Nederlandse Gemeenten. “Het is voor mij ook een bevestiging dat onze investeringsplannen in orde zijn. Hiermee komt een einde aan een lange periode van plannen maken en wachten. We kunnen nu echt van start.” De nieuwbouw van het Reinier de Graaf ziekenhuis wordt gerealiseerd op de huidige locatie Delft aan de Reinier de Graafweg.

Belangrijk voor de regio

Ook de gemeente Delft toont zich verheugd. Wethouder Zorg en Wijken, Raimond de Prez: “Reinier de Graaf is het oudste ziekenhuis in Nederland en hoort hier thuis. Delft krijgt het ziekenhuis dat ze verdient. De nieuwbouw van Reinier de Graaf is belangrijk voor de inwoners van de hele regio. De gemeente Delft spant zich daarom in om de ontwikkeling van een nieuw ziekenhuis zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Reinier de Graaf verliest kort geding

Reinier de Graaf claimt 51,2 miljoen van rijk

Reinier de Graaf Groep onderzoekt bouwkosten

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.