Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Forum voor hulpverleners hulpverlening.nl gelanceerd

Annelies Vermeulen
Op internetforum Hulpverlening.nl kunnen medewerkers van politie, brandweer en ambulance ervaringen met elkaar uitwisselen.
Forum voor hulpverleners hulpverlening.nl gelanceerd

Hulpverlening.nl biedt een platform waar zowel beroeps- als vrijwillige hulpverleners ervaringen uit kunnen wisselen of discussies met elkaar kunnen voeren over actuele onderwerpen. Met dit nieuwe platform hopen de oprichters de hulpverlening naar een nieuw niveau te tillen door diverse disciplines en hun ketenpartners met elkaar te verbinden. Hulpverlening.nl onderscheidt zich van de al bestaande platforms door professionals van diverse disciplines een platform te bieden waar naast een publiekelijk deel ook in afgeschermde omgeving ervaringen met elkaar kunnen worden uitgewisseld. Het forum is daarnaast een uitermate geschikte plaats voor beginnende hulpverleners of belangstellenden om informatie te zoeken of vragen te stellen aan de professionals of de laatste nieuwsberichten over actuele incidenten te volgen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

MantelPlan ondersteunt mantelzorgers via website

Lokale website voor hulp mantelzorgers online

Arts maakt eHealth patiëntenwebsite

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.