Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frank Kodden gaat Zorggroep Oude en Nieuwe land besturen

Sarah Berends
Frank Kodden is per 1 september 2014 benoemd tot bestuurder van zorginstelling Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Hij vervangt Rutger van Soelen, die zijn vertrek in januari aankondigde.
Frank Kodden gaat Zorggroep Oude en Nieuwe land besturen

Op dit moment is Kodden nog werkzaam als bestuurder bij de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Een stichting die eveneens actief is binnen de langdurige zorg.

Interim-bestuurder

Rutger van Soelen neemt eind juni afscheid, waarna hij zich gaat richten op nieuwe uitdagingen. Bor  Veen, de reeds aangestelde kwartiermaker, neemt  vanaf 1 juli tijdelijk de taken en verantwoordelijkheden van Van Soelen over als interim-bestuurder van Zorggroep Oude en Nieuwe Land.

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste zorgaanbieder en werkgever in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk en levert zorg- en welzijnsdiensten bij mensen thuis en in de diverse woonzorglocaties en verpleeghuisvoorzieningen verspreid over de regio.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.