Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frits van den Broek interim-bestuurder MC Alkmaar

De raad van toezicht van de MCA Gemini Groep heeft Frits van den Broek benoemd tot opvolger ad interim van bestuurder Hans Kedzierski die onlangs opstapte. Tegelijkertijd kondigt de MCA Gemini Groep het vertrek van Bart Bemelmans aan.

Van den Broek volgt Kedzierski op die officieel per 1 maart vertrekt vanwege kritiek op zijn beleid. Van den Broek zal samen met Freek Korver van de Gemini Ziekenhuizen de raad van bestuur van de MCA Gemini Groep vormen. Bart Bemelmans, die 1 augustus vorig jaar nog juichend werd binnengehaald als derde lid van de raad van bestuur, zal ‘op korte termijn’ zijn functie beëindigen. Een woordvoerder laat weten dat beide partijen zijn overeengekomen geen mededelingen te doen over de reden van Bemelmans’ vertrek tot de precieze datum duidelijk is.

Martini Ziekenhuis

Frits van den Broek heeft ruime ervaring als bestuurder van ziekenhuizen. Hij is nu interim-voorzitter van de raad van bestuur van het Martini Ziekenhuis in Groningen. (Zorgvisie – Berber Bast)

Lees ook:

Vertrekkende Kedzierski: ‘So be it’

Hans Kedzierski verlaat MCA Gemini Groep

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.