Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frits Verschoor van Parnassia is Influencer Of The Year

Frits Verschoor
Frits Verschoor, tot 1 mei voorzitter van de raad van bestuur van ggz-aanbieder Parnassia Bavo Groep, is door medebestuurders in de zorg verkozen tot Influencer of the Year 2010. Verschoor nam vorige week de award in ontvangst tijdens het jaarlijkse Strategie Platform Healthcare.
Frits Verschoor van Parnassia is Influencer Of The Year

Het Strategie Platform HealthCare reikt sinds 2003 jaarlijks de uit. Hiermee wil het platform opvallende resultaten in de zorgsector belonen. De organisatie van het event is in handen van Management Events. Verschoor vindt de award een compliment voor de gehele organisatie: zijn collega-bestuurders en alle medewerkers van de Parnassia Bavo Groep.”We hebben de afgelopen jaren met elkaar hard gewerkt om een gezonde organisatie te zijn die de beste zorg levert aan onze patiënten.”

Andere genomineerden

Zijn medebestuurders roemden Verschoor om zijn leiderschap, visie, echte patiëntgerichtheid en doorzettingsvermogen. Andere genomineerden voor de award waren Wim Corsten, voorzitter raad van bestuur van Thebe en Maarten van Rixtel, voorzitter raad van bestuur van Sensire.

Carrière

Op 1 mei droeg Frits Verschoor de voorzittershamer van de Parnassia Bavo Groep na 12 jaar over aan collegabestuurder Stephan Valk, die voorheen financieel bestuurder was. Verschoor blijft in deeltijdverband verbonden aan de Parnassia Bavo Groep als bestuursvoorzitter van de Vastgoedholding en van PBG Participaties. Daarnaast is hij in dienst getreden bij Ockenburgh Consultancy, waar hij zich voornamelijk bezig zal houden met coaching en strategisch organisatieadvies. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Verschoor stopt als bestuursvoorzitter Parnassia Bavo Groep

Drie keurmerken TOPGGz voor Altrecht en Parnassia

Merken in de ggz: makrtbehoefte of interne drang

Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.