Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Fusieplannen Amarant en orthopedagogisch centrum

Zorgorganisatie Amarant en Stichting Orthopedagogisch Centrum Brabant (OCB) doen onderzoek naar de meerwaarde van een structurele, niet vrijblijvende samenwerking. Amarant en OCB hebben hun intenties met betrekking tot dit onderzoek gemeenschappelijk geformuleerd in een intentieverklaring die door beide raden van bestuur is ondertekend.

Al jarenlang werken Amarant en Orthopedagogisch Centrum Brabant samen op het terrein van de ketenvorming, deskundigheidsbevordering, de vorming van Multi Modulaire Centra en de naschoolse opvang en behandeling in school. Beide raden van bestuur zijn van mening dat een structurele, niet vrijblijvende samenwerking beide organisaties strategisch beter kan positioneren in het veld en tot een meer geïntegreerd en beter aanbod van behandeling, zorg- hulp- en dienstverlening kan leiden voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en hun omgeving. Daarnaast kan een bundeling van de kennis en expertise van onze professionals het aanbod versterken en verbeteren. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Cliënt Amarant overlijdt tijdens het eten

Licht gehandicapte jeugd wacht jaar op behandelplek

Personeelstekort voor gehandicaptenbranche

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.