Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geen grote stukken vlees op het bord van de patiënt

Sterre ten Houte de Lange
Sterre ten Houte de Lange
Redacteur bij Skipr, Zorgvisie en Qruxx. Speciale aandachtsgebieden: jeugdzorg, ggz, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, personeelsbeleid en zorgtechnologie.
‘De verantwoordelijkheid voor duurzame en gezonde voeding en een goede leefstijl ligt in het ziekenhuis bij niemand, en dus bij ons allemaal’, stelt Koen Joosten, kinderarts-intensivist bij de Intensive care in het Erasmus MC-Sophia. Hij wil dat mensen gezonder gaan eten, en patiënten in het bijzonder.
Ziekenhuiseten
Foto: AdobeStock
Premium

Al vanaf zijn coschappen, toen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem Zorgvisie.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle artikelen lezen
  • Dagelijks de Zorgvisie nieuwsbrief

Al abonnee? Log dan in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.