Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geen grote stukken vlees op het bord van de patiënt

Sterre ten Houte de Lange
Redacteur bij Skipr, Zorgvisie en Qruxx. Speciale aandachtsgebieden: jeugdzorg, ggz, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, personeelsbeleid en zorgtechnologie.
‘De verantwoordelijkheid voor duurzame en gezonde voeding en een goede leefstijl ligt in het ziekenhuis bij niemand, en dus bij ons allemaal’, stelt Koen Joosten, kinderarts-intensivist bij de Intensive care in het Erasmus MC-Sophia. Hij wil dat mensen gezonder gaan eten, en patiënten in het bijzonder.
Ziekenhuiseten
Foto: AdobeStock
Premium

Al vanaf zijn coschappen, toen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem een (proef)abonnement op Zorgvisie. Na een maand stopt het gratis proefabonnement automatisch.


    Al abonnee? Log dan in

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.