Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Genomineerden Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT bekend

Annelies Vermeulen
De genomineerden voor de Innovatie Awards van de beurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT zijn bekend. In drie categorieën, Arbeidsbesparende technologie, Health 2.0 en Welbevinden van de patiënt, dingen nieuwe producten of diensten mee naar de publieks- of juryprijzen.
Genomineerden Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT bekend

Stemmen voor de publieksprijs is vanaf februari mogelijk via www.zorgtotaal.nl of www.zorg-en-ict.nl. Tijdens de eerste beursdag, 16 maart 2011, worden de winnaars bekendgemaakt. Zorgtotaal en Zorg & ICT vinden plaats van 16 maart tot en met 18 maart 2011 in Jaarbeurs Utrecht.

Arbeidsbesparende technologie

De genomineerden voor Arbeidsbesparende technologie zijn: Horizontale transfers op gestandaardiseerde, veilige en gezonde wijze van ArjoHuntleigh Nederland en Diligent Nederland, CS-Maps van ChipSoft, Flexdrempel van Been T&R/EasyLivingProducts, Identity to Organization, I2O van ManageID en Bedtype Queen van Schell Industries.

Health 2.0

De genomineerden voor Health 2.0 zijn: Connect, Online dagboek Astma/COPD van Curavista/Havenziekenhuis, DiabetesStation van KPN, ChIP screening tool van MCH+/AMC Amsterdam en Nebula, interactieve lichtmuur voor medische- en revalidatieomgevingen van NYOYN.

Welbevinden van de patiënt

Genomineerden voor het Welbevinden van de patiënt zijn: BabyBloom, couveuse van BabyBloom Healthcare, Stratus Air Dynamic, lucht-wisseldruksysteem geschikt voor zitten en liggen van Bos Medical, WoundEL, wondgenezingsmethode met behulp van Elektrostimulatie van Doove Medical/Gerromed, IMS, Intelligent Monitoring Systeem van Hanzehogeschool Groningen, NuDrive, rolstoelaccessoire van Meditas en 4 ALL MEALS van Sortrans/Lantmännen Unibake/Maxima Medisch Centrum. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Antonius Ziekenhuis wint Innovatie Award met software tegen maagbeschadiging

Open Source Plein op Zorg & ICT Beurs

IHE Nederland op de vakbeurs Zorg & ICT 2011

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.