Genomineerden Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT bekend

De genomineerden voor de Innovatie Awards van de beurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT zijn bekend. In drie categorieën, Arbeidsbesparende technologie, Health 2.0 en Welbevinden van de patiënt, dingen nieuwe producten of diensten mee naar de publieks- of juryprijzen.
Genomineerden Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT bekend

Stemmen voor de publieksprijs is vanaf februari mogelijk via www.zorgtotaal.nl of www.zorg-en-ict.nl. Tijdens de eerste beursdag, 16 maart 2011, worden de winnaars bekendgemaakt. Zorgtotaal en Zorg & ICT vinden plaats van 16 maart tot en met 18 maart 2011 in Jaarbeurs Utrecht.

Arbeidsbesparende technologie

De genomineerden voor Arbeidsbesparende technologie zijn: Horizontale transfers op gestandaardiseerde, veilige en gezonde wijze van ArjoHuntleigh Nederland en Diligent Nederland, CS-Maps van ChipSoft, Flexdrempel van Been T&R/EasyLivingProducts, Identity to Organization, I2O van ManageID en Bedtype Queen van Schell Industries.

Health 2.0

De genomineerden voor Health 2.0 zijn: Connect, Online dagboek Astma/COPD van Curavista/Havenziekenhuis, DiabetesStation van KPN, ChIP screening tool van MCH+/AMC Amsterdam en Nebula, interactieve lichtmuur voor medische- en revalidatieomgevingen van NYOYN.

Welbevinden van de patiënt

Genomineerden voor het Welbevinden van de patiënt zijn: BabyBloom, couveuse van BabyBloom Healthcare, Stratus Air Dynamic, lucht-wisseldruksysteem geschikt voor zitten en liggen van Bos Medical, WoundEL, wondgenezingsmethode met behulp van Elektrostimulatie van Doove Medical/Gerromed, IMS, Intelligent Monitoring Systeem van Hanzehogeschool Groningen, NuDrive, rolstoelaccessoire van Meditas en 4 ALL MEALS van Sortrans/Lantmännen Unibake/Maxima Medisch Centrum. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Antonius Ziekenhuis wint Innovatie Award met software tegen maagbeschadiging

Open Source Plein op Zorg & ICT Beurs

IHE Nederland op de vakbeurs Zorg & ICT 2011

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.