Genomineerden Zorgmanager van het Jaar 2017

De genomineerden voor de prijs Zorgmanager van het Jaar 2017 zijn Rob Hoogma, Peter Bennemeer en Ernst Kuipers. Dat is vandaag bekendgemaakt. Zij zijn voorgedragen door een selectiecommissie bestaande uit hoogleraar Pauline Meurs en adviseur en managementcoach Frits Verschoor.
Bertine_Lahuis_450.jpg
Foto: Winnaar 2016

Rob Hoogma
Rob Hoogma is bestuursvoorzitter van gehandicaptenzorgorganisatie Siza in Arnhem. De organisatie is een belangrijke vernieuwer als het gaat om de inzet van technologie bij de ondersteuning van cliënten en medewerkers. Ook op een aantal andere terreinen heeft de organisatie nieuwe concepten bedacht, onder meer op het gebied van kwaliteitsmeting en medezeggenschap.
Bij Siza werken ongeveer 2500 medewerkers; de organisatie verleent zorg aan circa 3750 cliënten.

Peter Bennemeer
Peter Bennemeer is algemeen directeur van Ziekenhuis Bernhoven in Uden. Bernhoven heeft al drie jaar geen raad van bestuur meer maar een directie waarin twee medisch specialisten zitting hebben die verantwoordelijk

2
258

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.