Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Georgette Fijneman divisievoorzitter Zilveren Kruis

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Georgette Fijneman is benoemd tot divisievoorzitter van zorgverzekeraar Zilveren Kruis.
Fijneman.Georgette.jpg

Fijneman start op 1 augustus. Ze volgt Norbert Hoogers op die op 1 juli zijn functie bij Zilveren Kruis heeft neergelegd.

Achmea

Fijneman begon in maart 2016 bij Achmea als directeur Inkomensverzekeringen en lid van de divisiedirectie Schade & Inkomen. In de tien jaar voor Achmea heeft zij diverse directiefuncties vervuld bij SNS Bank, SNS Reaal en Zwitserleven.

Dynamisch

Willem van Duin, voorzitter raad van bestuur: ‘Georgette heeft een brede achtergrond in de financiële dienstverlening. Zij staat dicht bij de klant, is maatschappelijk betrokken en kan uitstekend opereren in een dynamisch speelveld met veel stakeholders.’

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.