Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gertrude van den Brink wordt bestuursvoorzitter Middin

Mark van Dorresteijn
Gertrude van den Brink is per 8 januari de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Middin. Zij volgt Hans Waardenburg op die eerder zijn vertrek aankondigde.
Gertrude van den Brink wordt bestuursvoorzitter Middin

De nieuwe voorzitter is sinds 1 juni 2012 werkzaam bij Middin als lid raad van bestuur. Daarnaast is zij bestuurslid bij brancheorganisatie VGN.

Veranderende zorgomgeving

Van den Brink noemt Middin een mooi bedrijf waar ze graag leiding aan geeft. ‘Middin kan goed inspelen op de veranderende zorgomgeving. We hebben een goede positie in Zuid-Holland en zijn met een breed productenpakket van betekenis in de langdurige zorg en de ondersteuning aan kwetsbare burgers. Midden in de wijk, midden in de samenleving. Daar staan we voor. Onze expertise in de zorg aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel en ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan we verder uitbouwen.’

Ervaring

De raad van toezicht is zeer tevreden met de benoeming van Gertrude van den Brink. Jan van der Kruis, voorzitter raad van toezicht: ‘De afgelopen anderhalf jaar heeft ze in- en extern een sterke positie verworven. Wij hebben alle vertrouwen in haar en de wijze waarop zij Middin leidt’. De raad van toezicht start op korte termijn met de werving van een nieuwe bestuurder met wie Gertrude van den Brink de raad van bestuur zal gaan vormen.

Middin

Middin ondersteunt mensen met een beperkingen en ouderen zodat zij zelf kunnen kiezen hoe zij willen leven. Middin helpt daarbij met professionele ondersteuning en zorg op ruim 190 locaties maar ook aan huis, op school of werk. Middin is werkzaam in de provincie Zuid-Holland. Onze 2.950 professionele medewerkers zetten zich dagelijks in voor ruim 4.000 cliënten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.