Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Getouwtrek cao VVT duurt voort

De nieuwe cao VVT die werkgeversorganisatie ActiZ met CNV Publieke zaak, NU’91 en FBZ in december 2013 heeft gesloten, kan nog steeds niet algemeen verbindend verklaard worden door minister Lodewijk Asscher (sociale zaken). Om dit mogelijk te maken moet eerst de oude cao VVT 2012-2013 opgezegd worden door alle partijen die hem destijds ondertekend hebben. Werkgeverskoepel BTN weigert dit vooralsnog te doen.
Getouwtrek cao VVT duurt voort

BTN-bestuurder Jan Verschuren is vooralsnog niet

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Ok meneer of mevrouw Boers: BTN wil 0% salarisverhoging en AbvaKabo wil bijna 3% salarisverhoging. ActiZ heeft met de andere 3 bonden 1,2% structurele salarisverhoging afgesproken en 0,8% incidenteel, naast een aantal andere zaken.
   Vertelt u me dan maar eens hoe u tot een akkoord kan komen waar en BTN en AbvaKabo en ActiZ en de overige 3 bonden zich in kunnen vinden. Dat lijkt me zinniger dan alleen maar schelden.

  2. Lees alle reacties
  3. Actiz denkt dat ze alles kunnen maken en dat iedereen naar hun pijpen danst. Die tijd is nu voorbij, na Abvakabo heeft BTN nu ook genoeg van de houding van Actiz. Dat Actiz nu loopt te klagen dat niet iedereen doet wat zij willen is tekenend voor hun houding. Hoe harder Actiz verongelijkt op de grond gaat stampen, hoe harder BTN de hakken in de grond gaat zetten. Enige manier om hier uit te komen is weer terug naar de onderhandelingstafel te gaan en daadwerkelijk te onderhandelen.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.