Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ggz-instellingen krijgen ster LPGGz

Vijf zorgaanbieders in de geestelijke gezondheidszorg hebben gisteren een ster gekregen van directeur Marjan ter Avest van het Landelijk Platform GGz (LPGGz). De ster staat voor goede prestaties op verschillende gebieden van de patiëntenzorg.
Ggz-instellingen krijgen ster LPGGz

Tot beste zorgaanbieder in de categorie Ambulant werd uitgeroepen Apanta, een kleine instelling in Veldhoven. Het Zeeuwse Emergis en het Limburgse Vincent van Gogh Instituut eindigden ex aequo op de eerste plaats in de categorie Geïntegreerde GGZ-instelling. Stichting De Brug kreeg een LPGGz Ster voor beste verslavingszorgaanbieder en de Stichting Beschermende Woonvormen Utrecht (SBWU) werd uitgeroepen tot beste RIBW. De terreinen waarin deze zorgaanbieders uitblinken, zijn: keuzevrijheid, goede informatie, adequate bejegening en het oordeel van cliënt of de behandeling geslaagd is. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Landelijk Platform GGz wint Hannie van Leeuwenprijs

Wie wordt wijs uit de kwaliteitsbrij

LPGGz: Gemeenten bereid tot versoepeling bijzondere bijstand

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.