Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GGzE stelt nieuwe directeuren aan

Mark van Dorresteijn
Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en Kempen (GGzE) heeft twee nieuwe directeuren benoemd. Dat meldt Joep Verbugt, voorzitter van de raad van bestuur van GGzE.
GGzE stelt nieuwe directeuren aan

Willy van de Pol is aangesteld als directeur Financiën en Informatie. Zij vervulde de functie eerder op interim-basis. Daarnaast wordt Marieleen Bouts directeur Divisie Jeugd- en volwassenenpsychiatrie. Eerder was Bouts werkzaam als manager GGzE centrum kinder- en jeugdpsychiatrie.

Vertrekkende directeuren

Eerder was al bekendgemaakt dat Marie-Louise Vossen vertrekkend bestuurslid Elisa Carter zou vervangen. Vossen was directeur Divisie Volwassenen- en ouderenpsychiatrie. Voor deze functie wordt momenteel nog een directeur gezocht. Ook voor de functie van directeur van De Woenselse Poort zoekt GGzE nog naar een nieuwe directeur. Theo van Luyten verlaat zijn post vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

GGzE

Concern GGzE is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg die hulp en ondersteuning biedt aan mensen met bijzondere psychiatrische problemen. Het concern bestaat onder andere uit De Woenselse Poort, GGzE en De Boei. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.