Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Godfried Barnasconi voorzitter raad van bestuur Cordaan

Crissy Mulder
Op 1 maart 2019 wordt Godfried Barnasconi (61) de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Cordaan. Samen met Ronald Schmidt vormt hij dan het bestuur van de Amsterdamse zorgorganisatie.
Godfried Barnasconi, bestuurder Cordaan

Mariëlle Rompa, voorzitter raad van toezicht: ‘Wij denken in Barnasconi een uitstekend voorzitter van de raad van bestuur gevonden te hebben. Samen met Ronald Schmidt zal hij borg staan voor de stabiliteit en innovatieve kracht van Cordaan.’

Opvolging Eelco Damen

Barnasconi volgt voormalig bestuursvoorzitter Eelco Damen op. Na 21 jaar sturing te hebben gegeven aan de Cordaan-organisatie, wil hij nu ruimte creëren voor nieuwe activiteiten: ‘Ik ga weg bij Cordaan met een blij en trots gevoel. Cordaan is financieel en kwalitatief solide en beschikt over een goed innovatief vermogen. Hiervoor heb ik mij, samen met mijn directe collega’s en zeker ook met onze zorgmedewerkers, al die jaren met hart en ziel ingezet.’

CV Barnasconi

Barnasconi is sinds 2014 voorzitter van de raad van bestuur van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Daarvoor was hij tien jaar lid van de raad van bestuur van het Kadaster en bekleedde hij diverse andere directie- en bestuursfuncties in de financiële dienstverlening. Ook zet Barnasconi zich al jaren in voor de zorg als nationaal voorzitter van de Zonnebloem.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.