Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Goed derde kwartaal voor AFAS ERP Software

Mario Gibbels
AFAS ERP Software heeft een goed derde kwartaal achter de rug. De omzetgroei bedroeg 16% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en het brutoresultaat steeg meer dan evenredig mee.

Naast een groei in verkoopomzet, onder meer gerealiseerd door het winnen van diverse aanbestedingen, lag ook de omzet uit licenties en dienstverlening boven budget.

Alhoewel AFAS stelt dat het “al jaren een betaalbare en complete bedrijfsoplossing voor een breed segment van de markt biedt”, vindt het bedrijf de groei van het aantal klanten ‘ ‘opvallend’. “In 2009 is het aantal ERP-klanten met 25% gestegen, en zijn 230 accountantskantoren klant geworden bij AFAS.”

“2009 belooft een uitstekend jaar te worden”, stelt Bas van der Veldt, CEO bij AFAS. “Uit onderzoek van Mazars Berenschot Corporate Finance is AFAS als tweede financieel krachtigste bedrijf van Nederland gekomen”. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.