Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Guus Bannenberg stopt bij Van Neynsel

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Bestuurder Guus Bannenberg (58) verlaat ouderenzorgorganisatie Van Neynsel in Den Bosch.
Guus Bannenberg

Op 1 juli legt hij zijn taken neer. Bannenberg was drie jaar bestuurder bij Van Neynsel. Gesprekken met mogelijke opvolgers zijn gaande.

Ouderenzorg

Bannenberg: ‘Het is de afsluiting van een periode. Ik ben de afgelopen drie jaar bezig geweest met drie grote onderwerpen: de doorvoering van een nieuwe beleidsvisie gericht op verbinding met de wijk en het aanbieden van all inclusive arrangementen, een omvangrijke reorganisatie met de invoering van zelforganiserende teams en ondernemende divisies en een strategisch vastgoedplan voor de ombouw van verzorgingshuizen naar zelfstandig en kleinschalig wonen.’

Bestuursfunctie

Bannenberg zoekt als nieuwe uitdaging een baan waar een opdracht ligt voor vier a vijf jaar. Daarnaast blijft hij bloggen voor Zorgvisie.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen. Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.