Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Guus van Montfort beoogd voorzitter ActiZ

Guus van Montfort is door het bestuur van ActiZ voorgedragen als nieuwe voorzitter van de brancheorganisatie. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 18 mei spreken de leden zich uit over de voordracht. Bij instemming zal Van Montfort met ingang van 1 juni 2011 officieel de huidige voorzitter Han Noten opvolgen.
Guus van Montfort beoogd voorzitter ActiZ

Van Montfort is op dit moment directeur van Kiwa Prismant. In het begin van zijn loopbaan was hij onder andere werkzaam bij het ministerie van Volksgezondheid en het Nationaal Ziekenhuisinstituut (een van de rechtsvoorgangers van Prismant). Na deze periode was hij achtenhalf jaar directeur van Achmea Zorg. Sinds 2009 is Van Montfort ook actief als bijzonder hoogleraar Bedrijfseconomie, Zorg en Medische Technologie aan de Universiteit Twente.

Han Noten

Guus van Montfort is beoogd opvolger van de huidige voorzitter Han Noten die dit voorjaar benoemd is als burgemeester van Dalfsen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

ActiZ wil langere contracten met het zorgkantoor

ActiZ daagt VWS vanwege AWBZ-tarieven

Achmea-topman Van Montfort vertrekt

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

5 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Sluit me volledig aan bij Hans. Ben als ZZP-er werkzaam in de thuiszorg en dus niet belangrijk in de ogen van ActiZ. Alleen de “grote jongens” van de thuiszorg komen in aanmerking voor de zorg in natura. Heb mijn eigen zaak prima geregeld en sta voor kwaliteit. Ik ben niet van plan om me voor 20 euro bruto per uur te laten “uitbuiten’in de thuiszorg terwijl de organisatie wel 68 euro per uur per client krijgt uitbetaald.

  3. Gefeliciteerd Guus! Dit is misschien wel de best lopende lobbyclub in zorg NL. ActiZ heeft de bereikt dat de Nederlandse VVT sector veel meer geld krijgt dan in de ons omliggende landen, dat de PGBs in het verdomhoekje zitten, dat er weinig druk is om hoge kwaliteit te leveren (de Stuurgroep VVT zit in de zak en de zorgkantoren investeren niet in kennis) en de politici weten dat ActiZ niet alleen blaft maar ook kan bijten. Alleen die verdraaide Buurtzorg…

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.