Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Han van Esch bestuurder Philadelphia Zorg

Han van Esch (55) wordt per 1 januari 2013 lid van de raad van bestuur van Stichting Philadelphia Zorg met de portefeuille zorg en kwaliteit. Van Esch was sinds 2010 directievoorzitter Verstandelijke Gehandicaptenzorg (VGZ) bij Cordaan in Amsterdam.
Han van Esch bestuurder Philadelphia Zorg

Van Esch werkte voor zijn periode bij Cordaan drie jaar als manager Zorgbeleid en waarnemend directeur bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Ook was hij manager bij ’s Heeren Loo. Met Van Esch bestaat de Raad van Bestuur per 1 januari uit drie leden: Greet Prins (voorzitter), Gabriël Zwart en Han van Esch.

CV

Van Esch is geregistreerd Gezondheidszorg Psycholoog. Hij studeerde orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Leiden waar hij ook enkele jaren als wetenschappelijk onderzoeker verbonden was aan het Leiden Institute of Development Studies and Consultancy Services (LIDESCO). Van Esch werkte gedurende vele jaren als orthopedagoog/GZ-psycholoog in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van 1998 tot 2001 was hij verbonden aan de Hanoi National University of Education waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de vakgroep speciaal onderwijs voor mensen met een verstandelijke beperking. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Grote reorganisatie bij Philadelphia Zorg

4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. @Floris @Pieter. Als je de berichten van Floris en Pieter (hierboven)goed en aandachtig leest, moet je — net als ik — bijna zeker denken aan de uitlating: ** Nederlander verhuist naar Belgie; het intelligentie niveau in beide landen gaat omhoog**. Floris en Pieter hebben een leuke minder positieve variant gevonden. Hoop voor de patienten dat ze ongelijk hebben.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.