Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Bax verlaat Estinea

Hans Bax legt zijn functie als bestuurder van Estinea neer in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De organisatie voor ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking wordt per 1 mei bestuurd door Beatrijs van Riessen.
Hans Bax verlaat Estinea

Estinea laat in een persverklaring weten dat “Hans Bax Estinea met zeer veel passie heeft laten groeien tot een zorgonderneming met ruim 1000 zorgovereenkomsten in de Achterhoek en Twente met een gezonde financiële basis. 900 medewerkers en 250 vrijwilligers ondersteunen cliënten bij het invullen van hun woon- en werksituatie volgens hun eigen keuzes. Dit is een goede uitgangspositie om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.”

Alifa

Van Riessen rondt met haar benoeming tot bestuurder van Estinea een periode van vier jaar af, waarin zij directeur/bestuurder was van Alifa. “Voor haar is dit een overstap waarmee ze haar eerder opgedane kennis van de AWBZ-sector kan combineren met haar ervaring bij Alifa met de WMO en de gemeente, in twee regio’s die haar goed bekend zijn.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter Beeld © Stockxhng)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.