Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Bruning weg bij Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN)

Directeur Hans Bruning beëindigt per 1 augustus aanstaande zijn werkzaamheden als directeur van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Hij heeft deze functie sinds 1 november 2008 vervuld.
Hans Bruning weg bij Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN)

Volgens de persverklaring van de VGN zijn Bruning en het bestuur van de VGN na goed onderling overleg tot een overeenstemming gekomen over de beëindiging van de arbeidsrelatie.

Interim-manager

Om de continuïteit van de bureauwerkzaamheden te waarborgen, wordt een interim-manager aangesteld. Er wordt zo snel mogelijk een profiel opgesteld voor een nieuw aan te stellen directeur. Het bestuur van de VGN gaat ervan uit dat de nieuwe directeur uiterlijk per 1 januari 2011 wordt aangesteld.

Zelfstandig adviseur

Hans Bruning heeft zich de afgelopen twee jaar op enthousiast ingezet voor de gehandicaptenzorg. Hij start nu een eigen bedrijf als zelfstandig adviseur. Hiervoor zet hij zijn jarenlange ervaring in op het gebied van de non-profitsector en het ontwikkelingswerk. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

VGN sleept NZa voor de rechter

VGN ‘wobt’ NZa met succes

Heleen Dupuis getipt als voorzitter VGN

‘VGN moet stelling nemen tegen Philadelphia’

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.