Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans de Veen interim bestuurder Dichterbij

Redacteur Zorgvisie
Hans de Veen is aangesteld als tijdelijke bestuursvoorzitter van gehandicaptenzorgorganisatie Dichterbij. Hij begint op 1 september in de nieuwe functie en verlaat daarvoor ggz-instelling Mondriaan in Limburg.
Hans-de-Veen.jpg
Foto: Hans de Veen

De Veen volgt bij Dichterbij Frank Holtman op, die in maart dit jaar plotseling overleed. Hij wordt tijdelijk aangesteld als bestuursvoorzitter, zodat de raad van toezicht tijd heeft om een definitieve nieuwe bestuurder te zoeken. De Veen heeft ervaring als bestuurder bij verschillende instellingen in de langdurige zorg. Dichterbij roemt hem om die ruime ervaring als bestuurder en denkt dat hij de juiste man is om de organisatie te leiden.

Dossier Personalia In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen. Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.