Hans Huizer: ‘Ik ben een bouwer’

Hij werkte 23 jaar lang met veel plezier bij Justitie, de laatste 6 jaar als directeur van PI Vught. Van zijn overstap van een ambtelijke organisatie naar stichting Laurens verwacht Hans Huizer meer ruimte voor ondernemerschap. Dat is nodig in de vvt, meent hij, en dat doet hij graag.
Hans Huizer, voorzitter rvb Laurens

In ons oktobernummer stond een groot interview met interim-bestuursvoorzitter Vincent Maas die niet onder stoelen of banken stak dat de problemen gigantisch waren. ‘Het ijs is nog heel dun’, zei hij. Wat neemt u op uw schouders? ‘Ik realiseer me goed dat de weg naar boven nog maar net is ingezet. En dat elke dag weer duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken op onze ondersteuning rekenen. Ik weet waar ik aan begin en ik doe het niet alleen. Ik krijg in Arjan Bandel een medebestuurder met veel kennis en ervaring en dan is er nog het directieteam en zo’n

0
672

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.