Hans Huizer: ‘Ik ben een bouwer’

Hij werkte 23 jaar lang met veel plezier bij Justitie, de laatste 6 jaar als directeur van PI Vught. Van zijn overstap van een ambtelijke organisatie naar stichting Laurens verwacht Hans Huizer meer ruimte voor ondernemerschap. Dat is nodig in de vvt, meent hij, en dat doet hij graag.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Hans Huizer, voorzitter rvb Laurens

In ons oktobernummer stond een groot interview met interim-bestuursvoorzitter Vincent Maas die niet onder stoelen of banken stak dat de problemen gigantisch waren. ‘Het ijs is nog heel dun’, zei hij. Wat neemt u op uw schouders? ‘Ik realiseer me goed dat de weg naar boven nog maar net is ingezet. En dat elke dag weer duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken op onze ondersteuning rekenen. Ik weet waar ik aan begin en ik doe het niet alleen. Ik krijg in Arjan Bandel een medebestuurder met veel kennis en ervaring en dan is er nog het directieteam en zo’n

0
1216

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.