Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Hans-Martin Don wordt directeur Leger des Heils

Mark van Dorresteijn
Hans-Martin Don start in april als directeur bij het Leger des Heils in Noord-Brabant en Limburg. In maart stopt hij als zorgwethouder in de gemeenteraad van Eindhoven.
Hans-Martin Don wordt directeur Leger des Heils

Voor hij wethouder werd, werkte hij zeven jaar als projectleider bij het Leger des Heils in Eindhoven. In juli liet de wethouder al weten dat hij graag terug wilde naar ‘zijn oude sector’.

Wethouder

Don kondigde in juli zijn vertrek als wethouder in Eindhoven aan. Naast het gemeentelijke beleid op het gebied van sociale zaken, welzijn en gezondheidszorg was hij ook verantwoordelijk voor de financiën van de stad en voor het personeels- en organisatiebeleid.

Geen tweede termijn

“Als wethouder krijg je van de gemeenteraad een mandaat voor vier jaar”, vertelt Don op de SP-website. “Toen ik wethouder werd heb ik tegen mezelf gezegd, ik doe het vier jaar en tegen het einde van die periode maak ik een afweging over een volgende stap. Dat heb ik nu gedaan en ik heb besloten om me niet voor een tweede termijn kandidaat te stellen.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

‘Overhevelen TBU naar WMO is schandalig’

Bos roomt Wmo-winst gemeenten af

1 REACTIE

  1. Een vriendin van mij is alcohol verslaafd; heet “bordeliner” te zijn en vervalt na afkich in de Mondriaan steeds weer in de oude fout..Ze mist een “warme opvang”. Daarover zou ik graag mety u willen praten. Ik hoor misschien van U, hart. groet, Jan