Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Waardenburg verlaat Middin

Mark van Dorresteijn
Hans Waardenburg, voorzitter raad van bestuur van Midden, verlaat per 1 maart 2014 de zorgorganisatie. Hij heeft een functie aanvaard als voorzitter raad van bestuur bij Zuidwester.
Hans Waardenburg verlaat Middin

Waardenburg heeft bijna dertig jaar gewerkt voor Middin en haar rechtsvoorgangers. ‘In die jaren heb ik met veel enthousiasme een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van de organisatie. Ik heb, gezien mijn leeftijd, de behoefte om mijn kennis en ervaring nog een keer in een nieuwe werkomgeving in te zetten. Zuidwester is toe aan een volgende stap in haar ontwikkeling  en daar zet ik mij graag voor in.’

Reactie toezicht

Middin betreurt het vertrek. Jan van der Kruis, voorzitter raad van toezicht: ‘Waardenburg heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking en ouderen. We zijn hem zeer dankbaar voor de wijze waarop hij Middin heeft geleid. Middin is een gezonde, robuuste organisatie die goed het hoofd kan bieden aan huidige en toekomstige ontwikkelingen. Hij is daar in hoge mate verantwoordelijk voor. We begrijpen zijn overwegingen voor deze stap in zijn carrière en wensen hem veel succes. Zuidwester willen we feliciteren met de komst van een goede en deskundige bestuurder.’

Opvolging

De raad van toezicht beraadt zich nog over de te nemen stappen rond de opvolging van Waardenburg. Tot die tijd zal Gertrude van den Brink, lid raad van bestuur, het bestuur vormen.

Zuidwester

Zuidwester is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking, werkzaam in Noord-Brabant, Zeeland en het zuiden van Zuid-Holland.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.