Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hartekamp Groep benoemt vier directeuren

Mark van Dorresteijn
De Hartekamp Groep, organisatie voor ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio Kennemerland en omstreken, heeft per januari 2011 vier directeuren benoemd. De vier zijn voormalige managers en komen nu in de functie van directeur.
VLNR: Koos Jüngen
VLNR: Koos Jüngen

De vier nieuwe directeuren zijn: Hans Jacob, Rita Habekothé, Koos Jüngen en Marc Meijer. Zij zijn benoemd in het kader van veranderingen binnen de organisatie. De samenstelling van de raad van bestuur is ongewijzigd gebleven. Jan Bauer is voorzitter van de raad van bestuur en Marian Stet is lid van de raad van bestuur.

Hans Jacob

Hans Jacob is aangesteld als directeur Zorg van de clusters voor cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en cliënten met een matige verstandelijke beperking.

Rita Habekothé

Rita Habekothé is aangesteld als directeur Zorg van de clusters voor cliënten met een lichte verstandelijke beperking en de clusters voor kinderen en jeugdigen. Zij is ook verantwoordelijk voor het inrichten van een cliëntservicepunt in de loop van 2011 zodat cliënten bij een loket terechtkunnen met al hun vragen.

Koos Jüngen

Koos Jüngen is aangesteld als directeur van het expertisecentrum. In dit centrum worden alle specialisten, zoals pedagogen en therapeuten die een rol hebben in de ondersteuning van cliënten, samengebracht. Zij kunnen hierdoor beter samenwerken en sneller antwoord geven op veranderende vragen van cliënten. In het expertisecentrum wordt ook een aantal specialismen ondergebracht, zoals crisiszorg, specialistische verpleegzorg en Leren en Ontwikkelen.

Marc Meijer

Marc Meijer is aangesteld als directeur van het servicecentrum, waarin de ondersteunende diensten van De Hartekamp Groep worden ondergebracht. Het servicecentrum wordt in de loop van 2011 ingericht met als doel om resultaatverantwoordelijke teams en managers goed te ondersteunen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.