Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Health app award 2015 gestart

Mark van Dorresteijn
Nictiz, MedicalPHIT en MobileDoctors (VvAA) zoeken voor de Health app award 2015 naar de meest zinvolle app in en voor de gezondheidszorg.
Health app award 2015 gestart

Het doel van de Health app award is een bijdrage te leveren aan verbetering van het zorgproces én  aan de versnelling van het gebruik van e-health. De app die volgens de jury daar de grootste bijdrage aan levert, wint de award.

Jury

De jury maakt begin april bekend welke inzendingen zijn genomineerd voor de Health app award 2015. Beschrijvingen van deze genomineerde apps komen op Mobiledoctors.nl/healthappawards zodat het publiek ze kan beoordelen. In juni worden de vijf  genomineerde apps als finalist aan een topjury voorgelegd.

In de jury zitten onder meer vertegenwoordigers van Zorgverzekeraars Nederland, NPCF, KNMG, NHG, Federatie Medisch Specialisten, Nictiz, VvAA, MedicalPHIT, Deloitte VWS, Consumentenbond,de Tweede Kamer, Axon advocaten en Inspire2Live.

Inschrijving

De inschrijving voor de Health app award is vanaf 14 januari gestart. Leveranciers of eigenaren van een app  kunnen tot en met 1 april hun deelnameformulier invullen. De winnaar van de juryprijs wordt 24 juni bekendgemaakt op het congres Apps4Health in Eindhoven. De laatste vijf finalisten dingen ook nog mee naar de publieksprijs. De winnaar ontvangt een trofee, een CE-advies van Axon advocaten en een security-begeleidingssessie van Deloitte.

Health app awards

De Health app award bestaat sinds 2012. De winnaars van de eerste Health app awards waren iP Plaslijst en de Huidmonitor. In 2013 kreeg de app Moet ik naar de dokter de award in handen en in 2014 vielen de EHBO app en Constamed in de prijzen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.