Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Heidi de Bruijn versterkt bestuur Koninklijke Auris Groep

Mark van Dorresteijn
Heidi de Bruijn is door de raad van toezicht van Auris per 1 juni 2014 benoemd als lid van de raad van bestuur van de Koninklijke Auris Groep te Gouda. De Bruijn is vanaf 2008 directeur bij Middin, een middelgrote zorgorganisatie in de regio Den Haag en Rotterdam.
Heidi de Bruijn versterkt bestuur Koninklijke Auris Groep

Auris staat aan de vooravond van een aantal grote veranderingen: de invoering van Passend Onderwijs en de aangekondigde veranderingen in de zorg. De raad van toezicht heeft daarom besloten om de huidige eenhoofdige raad van bestuur uit te breiden.

De Bruijn

De Bruijn zal zich richten op de portefeuilles zorg en audiologie en neemt twee Auris regio’s onder haar hoede en stuurt twee stafdirecteuren aan. Dick de Boer is voorzitter van de raad van bestuur en draagt zorg voor twee regio’s, de portefeuille onderwijs, de Commissie van Onderzoek en de stafafdeling Bedrijfsvoering. Bij Auris zijn de regio’s verantwoordelijk voor het integraal aanbieden van zorg en onderwijs.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.