Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Hein van der Reijden verlaat ZuidZorg

Mark van Dorresteijn
Hein van der Reijden treedt per 1 april 2012 terug als lid van de raad van bestuur van ZuidZorg. Hein van der Reijden heeft besloten om gebruik te willen gaan maken van zijn mogelijkheden voor vervroegde pensionering.
Hein van der Reijden verlaat ZuidZorg

Op het moment van zijn vertrek is hij vijf jaar lid geweest van de raad van bestuur. Van der Reijden blijft tot medio 2013 als adviseur verbonden aan ZuidZorg.

Loopbaan

Van der Reijden is eerder in diverse directiefuncties actief geweest, waaronder bij het AMC, het Slotervaartziekenhuis en Dianet Dialysecentra. De raad van toezicht, de raad van bestuur en het managementteam van ZuidZorg hebben begrip voor zijn besluit en zijn hem erkentelijk voor zijn professionele inzet in de afgelopen jaren.

‘Samen Vooruit’

De organisatie is momenteel bezig met de ontwikkeling van nieuw strategisch beleid. Onder de naam ‘Samen Vooruit’ zal Zuidzorg zich verder ontwikkelen tot een moderne cliëntgerichte organisatie. Om die reden lijkt dit het natuurlijke moment voor Van der Reijden om een stap opzij te doen voor een opvolger.

Opvolging

Het toezicht zet voorbereidingen in gang voor zijn opvolging. Met behulp van een extern bureau wordt gezocht naar een nieuw lid van de raad van bestuur, die samen met bestuursvoorzitter Marc Veldhoven en het managementteam van ZuidZorg richting geeft aan de transitie. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.