Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Heino van Essen voorzitter Revalidatie Nederland

Mark van Dorresteijn
Heino van Essen is per 1 januari 2012 de nieuwe voorzitter van Revalidatie Nederland. Hij volgt Paula Swenker op. Zij is dan drie jaar voorzitter geweest. Van Essen zal de functie van voorzitter van Revalidatie Nederland in principe de komende drie jaar vervullen.
Heino van Essen voorzitter Revalidatie Nederland

Van Essen is in zijn werkzame leven voortdurend maatschappelijk actief geweest in de wereld van de zorg, onderwijs, volkshuisvesting, sociale zekerheid en sport. In zijn laatste functie was hij voorzitter van de Hoofddirectie Pensioenfonds PGGM. Hij is bekend met de revalidatie vanuit zijn (vroegere) functies in de samenwerking met de Maartenskliniek, Het Roessingh en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Momenteel is Heino van Essen onder andere voorzitter van de raad van commissarissen van Menzis en lid van de raad van toezicht van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Swenker

Paula Swenker is drie jaar voorzitter geweest van Revalidatie Nederland. Haar termijn loopt per 1 januari 2012 af. Ze gaat zich onder meer bezighouden met een masterclass voor (jonge) VVD-politici.

Revalidatie Nederland

Revalidatie Nederland is de branchevereniging voor de revalidatie en zet zich in voor de belangen van haar leden, gericht op het aanbieden van zo goed mogelijke revalidatiezorg. Revalidatie Nederland heeft 30 leden, waaronder alle revalidatiecentra in Nederland en een aantal ziekenhuizen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.