Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Henk Jeukens vervangt bestuursvoorzitter bij Sherpa

Directeur bedrijfsvoering en financial controller Henk Jeukens is door Sherpa aangesteld als waarnemend bestuurder van deze Baarnse gehandicapteninstelling. Bestuursvoorzitter Wim Pieters heeft zich ziek gemeld. Volgens Sherpa zal Pieters “enige tijd afwezig zijn”.
Henk Jeukens vervangt bestuursvoorzitter bij Sherpa

Waarnemend bestuurder Jeukens wordt bijgestaan door het managementteam en het secretariaat van de raad van bestuur. Jeukens werkt als bestuurder ad interim bij Sherpa. Naast Jeukens werkt ook de tweekoppige directie, Paul Rouw en Hans Wolfert, op interim-basis.

Revitalisering Sherpa

Sherpa wil graag naar de toekomst kijken, is te lezen op de website van de organisatie. Na een kritisch onderzoek door een consultant wil Sherpa in 2010 aan de slag met een zogeheten ‘revitaliseringoperatie’. Ook het afblazen van een fusie met gehandicaptenzorginstelling Amerpoort, het ontslag van de vroegere directeuren en het uitstel van nieuwbouw op het terrein vragen om een plan van aanpak. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook:

Fusie Amerpoort en Sherpa van de baan

Uitstel fusie Amerpoort en Sherpa

Gemeente Baarn fluit Sherpa terug

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.