Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Henk Nies wordt hoogleraar Organisatie en beleid van zorg

Mark van Dorresteijn
Henk Nies, bestuursvoorzitter van Vilans, is op 21 december 2011 benoemd als bijzonder hoogleraar Organisatie en beleid van zorg voor de komende vijf jaar. De leerstoel is een gezamenlijk initiatief van de Vereniging Het Zonnehuis, Vrije Universiteit Amsterdam en Vilans, kenniscentrum voor langdurende zorg. Nies volgt Martin Boekholdt op.
Henk Nies
Henk Nies

De leerstoel richt zich op het management van zorgprocessen en op netwerken. De afdeling Organisatiewetenschappen van de VU en het onderzoeksinstituut Work, Care and Welfare onderzoeken hoe ouderen de zorg gebruiken en hoe ouderen die zelf geven.

Vilans

Kenniscentrum Vilans werkt al jaren aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg, ondersteunt zorgorganisaties bij het implementeren van veranderingen en ontwikkelt ketensamenwerking. Samen met professionals zet Vilans cliëntgerichtheid, mentaal welbevinden en informele zorg op de kaart. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.