Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Henk van de Werfhorst vertrekt bij BrabantZorg

Mark van Dorresteijn
Henk van de Werfhorst, voorzitter van de raad van bestuur, neemt na een periode van 14 jaar afscheid van BrabantZorg. Hij gaat met ingang van 1 januari 2016 met pensioen.
Henk van de Werfhorst
Henk van de Werfhorst

Als bestuursvoorzitter heeft Van de Werfhorst een grote bijdrage geleverd aan de strategische koers van BrabantZorg en haar voorganger Welstaete. BrabantZorg is mede onder zijn leiding uitgegroeid tot een gezonde en vernieuwende organisatie op het terrein van Verpleging, Verzorging en Thuiszorg in de regio’s  Veghel, Uden, Oss, ‘s-Hertogenbosch en Bommelerwaard.

Nieuwe voorzitter

De taken van voorzitter Van de Werfhorst worden in de periode tot een opvolger benoemd is, overgenomen door de andere leden van de raad van bestuur: Wilma de Jong en Adrie van Osch.

Afscheidssymposium

BrabantZorg biedt de scheidende RvB-voorzitter op 10 december een symposium aan waarbij Wil Derkse, emeritus hoogleraar wetenschap, samenleving en levensbeschouwing van de Radboud Universiteit, ingaat op de waarden van de Benedictijnse leefwijze en de betekenis hiervan voor de maatschappij en voor BrabantZorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.