Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Herken de netwerkdip in regionale netwerken

Wilfrid Opheij en Astrid van Dijk zetten in een serie van drie artikelen uiteen wat bijdraagt aan een duurzame en effectieve regionale samenwerking in een netwerk. In deel 2 beschrijven zij de – ongetwijfeld herkenbare – ‘netwerkdip’ die kan intreden na een aanvankelijk vliegende start.
Foto: Kristian Sekulic/Getty Images/iStock
Premium

Regionale samenwerking in zorg- en

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem Zorgvisie.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle artikelen lezen
  • Dagelijks de Zorgvisie nieuwsbrief

Al abonnee? Log dan in

1 REACTIE

  1. Wilfrid Opheij en Astrid van Dijk : Zou ik deze serie ook als document kunnen ontvangen? Wij zijn namelijk bezig om in 17 regio’s kennis- en leer netwerkbijeenkomsten te organiseren voor cliëntenraden en hun ondersteuners. Daar komt bij dat wij zelf een ‘netwerkorganisatie pur sang’ zijn. Ik las dit artikel uit oktober toevallig en ben geïnteresseerd in deze serie. Ik zou de trainers van NCZ dit ook graag toesturen en dit willen plaatsen in ons digitale kennis en leer platform. Mag dat? Uiteraard met bronvermelding. Ik hoor graag van u! MVG, Marika Biacsics, directeur Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg, T: 0651222505 E: marika@ncz.nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.