Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Het Bureau Interim! neemt Zorg Consult Nederland over

Mark van Dorresteijn
De interim-activiteiten van Zorg Consult Nederland worden overgenomen door Het Bureau Interim!. “We zijn nu bezig met een vliegende doorstart en we willen op een kwalitatieve manier doorgaan met het aanbieden van onze dienstverlening”, aldus managing partner Maaike Tiemstra.
Het Bureau Interim! neemt Zorg Consult Nederland over

Het interimdeel van Zorg Consult Nederland gaat verder onder de naam Zorg Consult Interim! en neemt het bestand van vierhonderd interim-managers mee. Volgens Rob Ramsey, directeur van Het Bureau Interim!, kan door deze overname de expertise van Zorg Consult Nederland behouden blijven voor de markt. Zorg Consult Nederland kwam in problemen als gevolg van de adviesvraaguitval bij zorginstellingen.

Zorgsector

Opdrachtgevers van Het Bureau Interim! zijn de overheid, grote professionele dienstverleners, het onderwijs, nuts- & energiebedrijven en het openbaar vervoer. Sinds dit jaar richt het bureau zich ook op de zorgsector. “Zorg Consult Nederland heeft een sterke reputatie in de zorg en sluit qua dienstverlening en niveau van de interim-managers perfect aan bij Het Bureau Interim!”, aldus Ramsey. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

Adviseurs Zorg Consult Nederland naar KplusV

Huijsman stapt terug als directeur Zorg Consult

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.