Het is goed als bestuurder verbonden te zijn met de zorg’

Ze kent de ouderenzorg als consulent voor mensen met complexe dementie. En toen kwam er een bestuursvacature bij SHDH en zag Audrey van Schaik een kans om haar ervaring als psychiater en manager op een andere manier tot nut te maken.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Audrey van Schaik_427.jpg

U blijft in de regio. Kende u SHDH al? ‘Ja, ik kende de organisatie vanuit de zorginhoud. Als ouderenpsychiater deed ik bij vvt-organisaties consulten voor mensen met complexe dementie. Bijvoorbeeld mensen met ernstige gedragsstoornissen, agressie of wegloopgedrag dat om een rechterlijke machtiging vraagt. Bij de behandeling van deze mensen gaat het ook over hun omgeving. Je vraagt welke zorg is ingezet, hoe het leven voor de patiënt, voor de vvt een cliënt geregeld is. Op die manier kende ik ook SHDH al van binnenuit.’

Van behandelend psychiater naar een managementfunctie als directeur afdeling Ouderenpsychiatrie bij GGZ InGeest en nu bestuurder:

0
302

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.