Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hilde Dijstelbloem bestuurder Meander MC

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Hilde Dijstelbloem wordt bestuurder in het Meander Medisch Centrum. Dat heeft de raad van toezicht bekendgemaakt.
Dijstelbloem.Hilde.jpg

Dijstelbloem begint op 1 augustus van dit jaar.

Zij volgt Anita Wijdoodt op die is overgestapt naar de raad van bestuur van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Dijstelbloem is nu nog hoofd patiëntenzorg van het laboratorium klinische chemie en hematologie bij het UMC Utrecht. Dijstelbloem kent haar nieuwe ziekenhuis: zij is opgeleid in het Amersfoortse Meander Medisch Centrum.

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.