Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hilversum en Gooi-Noord verder als Tergooiziekenhuizen

Redactie Zorgvisie
Tergooiziekenhuizen is de nieuwe naam voor de Stichting Samenwerkende Ziekenhuizen Gooi-Noord en Hilversum. Beide ziekenhuizen zijn met ingang van 1 januari 2006 gefuseerd.

“Een nieuwe naam met bekende gezichten”, meldt de fusieorganisatie op haar nieuwe website. “Het beste van twee locaties onder één noemer gebracht. Een ziekenhuis voor alle inwoners in de wijde regio in en om Gooi en Vechtstreek. Met professionele medewerkers en ervaren medisch specialisten, die dag en nacht voor u klaar staan.”

Verbetering zorg

De locaties in Blaricum en Hilversum werken sinds de fusie op 1 januari 2006 nauw samen: “Daardoor is er ruimte om te investeren in behandelmethoden, werkwijzen en opleidingen. We werken voortdurend aan verbetering van de zorg, op alle fronten. Of het nu gaat om korte wachttijden, snelle diagnostiek, meer service of patiëntveiligheid. Boven alles staat de persoonlijke aandacht voor onze gasten.” Bezoek voor meer informatie de nieuwe website van Tergooiziekenhuizen. (ZorgVisie – Ruud Koolen)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.