Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Huub Snijders nieuwe commissaris bij Pantein

Redacteur KinderopvangTotaal
Huub Snijders treedt op 1 september 2012 toe tot de raad van commissarissen van Pantein. Op 1 januari 2013 wordt hij voorzitter van de raad. Snijders is op dit moment president van de Rechtbank in ’s-Hertogenbosch.
Huub Snijders nieuwe commissaris bij Pantein

Snijders was eerder werkzaam als waarnemend president van de Rechtbank in Arnhem en sectorvoorzitter Bestuursrecht. Hij bekleedde directiefuncties bij zorgverzekeraar IZA en werkte bij de juridische faculteit van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Wonen en zorg

De nieuwe voorzitter volgt de huidige commissaris en voorzitter Hans Wijn op. Onder diens voorzitterschap is Pantein een brede zorgorganisatie geworden. De organisatie biedt bijna alle vormen van zorg en ondersteuning: ziekenhuiszorg, verzorging en verpleging aan huis, huishoudelijke hulp, hotelzorg, kraamzorg, uiteenlopende vormen van wonen met zorg, hulpmiddelen gezondheidsadvies en service aan huis.

Pantein is werkzaam in 25 gemeenten in de regio Noord-, Oost-, Midden-Brabant en Noord-Limburg. In totaal werken er zo’n 7.000 medewerkers. (Zorgvisie – Carolien Stam / foto: EPA Photo)

Lees meer

Chirurgen Maasziekenhuis Pantein onder supervisie aan het we…

Vivent en Pantein mogen fuseren

Nieuwe commissarissen Pantein

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.