Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ineke Bussemaker in toezicht Tergooi

Mark van Dorresteijn
Ineke Bussemaker is per 6 augustus 2014 toegetreden tot de raad van toezicht van Tergooi ziekenhuizen.
Ineke Bussemaker in toezicht Tergooi
Foto: Ineke Bussemaker

Op dit moment is Bussemaker Directievoorzitter van Rabobank Waterland (Purmerend en omstreken), tot 1 augustus was zij Directeur Betalen en Sparen bij Rabobank Nederland. De komende tijd zal Bussemaker met de raad van toezicht toezien op hoe Tergooi nu en in de toekomst een bijzondere functie en betekenis vervult in de Gooi en Vechtstreek. Een regio die ze als inwoner erg goed kent. ‘Als toezichthouder lever ik graag een bijdrage aan de regio waar ik woon. Goede gezondheidszorg is belangrijk voor deze regio’, stelt Bussemaker.

Digitaal

Bussemaker wil graag een bijdrage leveren aan de nieuwbouwplannen van Tergooi op Monnikenberg en de samenwerking met Meander. Verder wil ze haar steentje bijdragen aan digitalisering. ‘In de zorgsector zijn er veel kansen te verzilveren op het gebied van digitalisering. In het betalingsverkeer gaat bijna alles al digitaal’, stelt ze. Met de zorgsector voelt Bussemaker een sterke connectie. ‘Net als bij het betalingsverkeer verwachten mensen dat zorg altijd beschikbaar is. Iedereen heeft ermee te maken’, licht ze toe. ‘Een belangrijk verschil is dat mensen vrij eenvoudig de bank kiezen die bij ze past maar nog niet altijd weten hoe ze hun ziekenhuis kunnen kiezen’.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.